Disclaimer

Algemeen

De informatie die U aantreft op de website (www.designer.nl) kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel de webmaster zijn best doet om alle informatie zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan de webmaster niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. De webmaster ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Auteursrecht

De informatie en afbeeldingen op www.designer.nl zijn beschermd door onder andere het beeld-, auteurs- en kopierecht (© copyright). De beeldrechten behoren ten alle tijde bij de maker(s) van het betreffende beeldmateriaal. Duplicatie en gebruik van dit beeldmateriaal is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van de maker. Voor informatie hierover kunt U contact opnemen met de webmaster.
Indien zich bij het beeldmateriaal op deze site echter toch materiaal bevindt waarop U meent de rechten te bezitten, kunt U contact opnemen met de webmaster via het formulier te vinden bij CONTACT.